vineri, 30 octombrie 2009

Scarba de angajati!!


Aseara barmanii din Cuba( Liviu si Catalin) au avut un comportament total inadecvat.Drept urmare li s-au desfacut contractele de munca si s-au facut plangeri penale impotriva lor la toate autoritatile implicate. Va rugam sa ne informati pentru orice nereguli pe care le sesizati la numarul 0729901623 si pe club.cuba@yahoo.com Nu trebuie sa va dati numele sau alte date.Impreuna o sa reusim sa fim respectati si tratati asa cum meritam.VA Multumim! Maria

5 comentarii:

  1. Urneaza sa fie postat filmul : "Aventurile lui Cheliutza si Prosopel"

    RăspundețiȘtergere
  2. apropo de respect. Faceti ceva cu "beti sau plecati". Sau daca tot faceti asta, angajati niste chelneri. Cuba se merita doar Samabta seara, ca in rest barmanii sunt de cacat.
    "-Beti sau plecati.
    -Pai vreau o bere.
    -Pai vino la bar sa o iei."
    Ce cacat...angajati un chelner macar.

    RăspundețiȘtergere
  3. De luni, 2 noiembrie, vor fi chelnerite.Numai ca plata se va face odata cu aducerea comenzii pentru ca exista obiceiul ca lumea sa se mute de la o masa la alta.

    RăspundețiȘtergere
  4. ^^ mult mai bine asa,muuuuuuuult mai bine :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Si tot din cauza angajatilor ati mai pierdut cel putin un client-pe mine, si o data cu mine si pe cativa dintre prietenii mei. De data asta este vorba de bodyguarzii de la intrare care in afara de a se uita la tine urat si a vb urat cu tine nu mai stiu nimic.
    Caz concret: Am iesit pana la usa(doar un pas am facut langa usa afara) cu berea. Cand am iesit m-am uitat la ei sa vad daca zic ceva pt ca stiam ca acum un an nu prea lasau sa se iasa afara cu sticlele. Nu au zis nimic..iar cand am intrat primul lucru care mi s-a adresat a fost: "Dar tu chiar esti PROASTA?" Aceasta intrebare retorica si pt el si pt mine dar in sensuri diferite a fost urmata de un "de cate ori ti-am zis sa nu mai iesi cu berea afara..esti batuta-n cap de nu intelegi?!?!". Logic ca m-a deranjat modul in care m-a abordat si i-am zis f calm ca ar fi putut sa imi spuna frumos ce avea de zis.Aaa...si acum fiind prima data cand am iesit eu afara cu berea, adica ce imi spunea el nu avea nicio legatura cu mine si nici nu ma confunda, era probabil un mod de-al lui sa isi impresioneze colegul, sau nu am idee pe cine! Nici nu m-a prea ascultat pt ca ma impingea si imi spunea: "hai dispari de aici!". Am incercat sa fac intelegere cu colegul lui...dar colegul lui a spus: "eu sunt seful...daca vrei sa faci plangere imi spui mie..ca eu sunt patronul" Si aproba in mod ironic tot ce spuneam.
    Intentia mea e sa spun cam cu ce oameni lucrati din punct de vedere al unui client fidel. Pentru ca imaginea clubului oricum tine in primul rand de ceea ce noi percepem din atitudinea angajatilor. O astfel de atitudine din partea unui angajat nu cred ca ma poate face pe mine sa asociez imaginea Cubei cu ceva foarte bun..ba chiar din contra si imi pare tare rau sa o spun:)
    Un AN nou fericit si cu angajati care sa stie sa reprezinte asa cum trebuie CUBA!:)

    RăspundețiȘtergere