vineri, 26 februarie 2010

Marti 2 martie - 3h si jumatate de Stand Up cu Teo, Vio si Costel


Marti, 2 martie, cel mai mare show de stand up comedy din Pitesti: Teo, Vio si Costel vor avea un show de 3 ore si jumatate in Cuba. Rezervari la 0726731319 si 0729901623.Click pe poza pentru detalii!

4 comentarii:

  1. multumesc ca faceti numai in timpul saptamanii cand nu poate lumea sa vina !

    RăspundețiȘtergere
  2. (offtopic) Maria fa ceva cu babuinu ala de asa zis bodyguard ca e prost de da in gropi si chit ca o sa-mi iau interdictie in cuba, intr-o buna zi o sa-l las lat p`acolo. Sa-l invete si pe el ma-sa ca tre sa zica "fa-mi si mie loc te rog" nu sa impinga lumea prin cuba. Asta e doar 1 exemplu din multe alte exemple. Vin in cuba de cand s-a deschis si nu imi convine sa ma bruscheze un babuin cocalar. Toate bune!

    RăspundețiȘtergere
  3. corect , si mie mi sa intamplat asa ceva, dar nu am avut chef sa ma iau cu el in gura, plus mia facut un prieten "gras"

    RăspundețiȘtergere
  4. Ok va inteleg nemultumirea, dar daca nu imi spuneti cand sunt acolo nu am ce sa fac. Eu lectii de viata le tin in fiecare zi numai ca meseria de bodyguard este 90 % instinct si 10% ratiune si cred sincer ca este mai bine asa. Nu cred ca v-ati simtit vreodata amenintati sau in pericol de a lua bataie de la diferiti dubiosi. Si asta numai datorita atitudinii lor!! Promit sa discut inca o data cu ei! A mia oara!

    RăspundețiȘtergere