duminică, 14 martie 2010

Vineri 26 martie Concert E.M.I.L


E.M.I.L lanseaza cel mai nou album in CUBA, pe 26 martie. Va asteptam.a

3 comentarii:

  1. In calitate de client fidel al clubului Cub.a,as dori si eu sa fac o plangere legata de "gorilele" puse pe post de paznici.
    La party-ul din noaptea de inviere,am iesit afara sa iau o gura de aer si stiind ca usa nu se inchide bine,am trantit'o,insa fara intentie.Apoi o "gorila" a venit sa urle la mine ca sa imi iau lucrurile si sa ma car acasa pe motivul ca "sunt nesimtita pt ca nu stiu sa inchid o usa"! /:)
    Bine, i'am inteles nemultumirea omului,care la randul sau nici el nu prea stie sa vorbeasca,dar nu cred ca era un motiv bun sa ma trimita acasa si oricum nu sa tipe la mine.Si aceasta nu ar fi singura nemultumire a mea,si cunosc si multi alti clienti nemultumiti de paza.Eu as avea rugamintea sa luati masuri.
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Usa aia e trantita de toti, stiu asta de cand eram barman. Orice copil emo care are impresia ca e super-mega-extra-cool atunci cand iese afara da cu usa de se zguduie toate geamurile.Tu cum te-ai simtii daca o data la 5 persoane care ies afara , unul trebuie sa iti tranteasca usa langa ureche, eventual sa -ti mai prinda si o mana in ea. Si cum adica "stiind ca usa nu se inchide bine , am trantit-o" ?? eu cum naiba atunci cand ies duc usa usor si apas pe clanta si pac ca prin minune se inchide?

    Cat despre pazinici, ei isi fac treaba foarte bine, si nu cred ca e de datoria ta sa spui despre ei ca nu stiu sa vorbeasca. De ce?pentru ca sunt doar niste simplii "paznici" asta inseamna neaparat ca sunt si prosti. Eu zic ca ar cam trebui sa va revizuiti voi atitudinea asta de super-vedete de 16 ani.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie gorilele mi se par chiar de treaba ... adica m.au lasat de multe ori ori sa ies cu berea afara [desi nu ai voie] si am scapat de multe ori fara sa platesc. ;;)

    RăspundețiȘtergere